Saturday, February 12, 2011

How Many Runs At Breckenridge

Grissini blessed

Li has made Aurora, a friend of: www.ilcortiledellematte.it and are enticed me ... and now comes the time to do them, and of course different with what I had at home, but I've prepared .
Aurora followed the method of Cooked and Eaten Benedetta Parodi and last I came right breadsticks "Cicciotti" Benedetti for speed preparation, the goodness and fulfillment in seeing them so well done ... eee eaten.
The infant went to run with the Morosina and before leaving told me something mom prepare us for when we get teased? and on two feet and within 40 minutes to prepare what?
bulb ... ^ __ ^ but sticks to Aurora!

GRISSINI BENEDETTI

Belbaker
rectangular puff pastry 1 jar artichoke pate
1 package sliced \u200b\u200bcheese dairy
a drop of egg yolk and milk

S brush all the pastry with egg yolk and a drop of milk beaten together
Spalmare la sfoglia con il patè di carciofi
Appoggiare le fettine di formaggio latteria (si trovano pronte al supermercato)
Piegare la sfoglia a metà
Pressare un poco con le mani altrimenti trasborda tutto.
Spennellare la superficie della sfoglia piegata
Tagliare con la rotella dentata delle striscioline (per la premura le ho fatte grosse)
Attorcigliare le striscioline e appoggiarle sulla placca foderata con carta forno.
Infornare a forno già caldo 200° circa per 20 minuti. (non guardatemi la temperatura del forno, il mio catorcio non ha ancora esalato gli ultimi respiri e perciò lo tengo così com’è).

***Ahiooòòò ragazzi … altrochè cotto e mangiato … questi sono arrivati, hanno fatto due piegamenti sul balcone e li hanno spazzolati. La Ellis ne ha mangiati 2 perché glie li ho tenuti a parte, Carlo era indaffarato e quando è tornato ha visto il piatto vuoto. ^_____^

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