Saturday, February 26, 2011

Does Anyone Has Westernchikan Member Account

Millerighe of strawberry and white chocolate mousse flavored with .....

My friend Juliana .... yes, Julie ... now you know not? ... Yes, the Giuliana showed me just what it says a great gift. He was at home, idle, a blast of magic that has regained all his explosive desire to cool for a few weeks and is here with me. What I'm still confused for the event so as to be induced under each two by three, to come out in the work room, and kick a loving look, how he could understand ...

a blast.
I thought about it for years. How can you think of those things that it considers to be impossible. Dreams that remain unfulfilled dreams for so much time then, when it happens to materialize, remains a bit incredulous, almost hesitant to the idea that ...

But no. It 's true. And I waited for days to come last night. I knew exactly what to do ... s'aveva Freddy and me. I released the strawberries from the darkness of the refrigerator, I gave birth to Valhrona Ivoire white chocolate for special occasions, I opened the padlock that held the imagination harnessed from within my heart and I spun through the rooms. And when you stop, look around and browse and tired from watching me messo nelle mani una semplicissima pate à sigarette che è riuscita anche a divertirmi con le sue forme ed i suoi colori.

Avevo in mente le righe. Tante righe colorate. Di rosso e di bianco...Come se quell'esplosione di colore fosse in grado di cancellare il freddo e la stanchezza di questi giorni, togliere il chiavistello ad un portone e far entrare l'aria tiepida di sole e d'azzurro.

E' cosi che è nato il mio millerighe. Dalla fantasia e dalla voglia di aria e di tiepido sole. Profumata di limone, naturalmente.


Millerighe di fragola e di mousse al cioccolato bianco al profumo di lemon
(freely extracted from a recipe Christphe Adam)



For the creamy strawberry

400 g of strawberry puree well sifted
4 tablespoons sugar
3 g 2 g gelatin sheets

Far hydrate sheets gelatin in ice water. Put a few spoonfuls of mashed in a small bowl, microwave and heat it up very well to dissolve sugar. In the same bowl containing the hot puree, add the squeezed gelatine and stir to make smooth paste. Very little heat in the microwave and pour the remaining puree the contents of the bowl mix well the two contents.


For the white chocolate mousse flavored with lemon

80 g of whole milk
2 g 2 g gelatin sheets
zest of one lemon
150 g of white chocolate Ivoire Valhrona
160 g of whipped cream

Heat the milk with lemon peel and leave to infuse for 30 '. Hydrate the gelatin. Discard the zest from the milk, still warm and add the squeezed gelatine. Reduce the chocolate chips and melt in the microwave. Strain the hot milk and pour in three shots at the center of the melted chocolate emulsifying well until a smooth and shiny ganache. Combine the cream.

Preparation of glasses



Prepare tall, narrow glasses, like in classical da spumante oppure da cocktail.
Velare il fondo con un cucchiaio di salsa di fragole. Riporre in abbattitore oppure in frigorifero.
Stratificare la mousse al cioccolato e riporre ancora in frigo. Velare di nuovo con le fragole solo a perfetto raffreddamento allo scopo di mantenere una certa nitidezza nella stratificazione.
Ultimare con uno strato di mousse al cioccolato.

Pate à cigarette

35 g d'albume
35 g di burro morbido in pomata
35 g di zucchero al velo
35 g di farina 00



Ammorbidire il burro con un cucchiaio fino ad averlo in pomata. Aggiungere piano lo zucchero al velo fino ad ottenere un composto spumoso e soffice. Versare a filo l'albume ed incorporarlo con l'aiuto di una frusta a mano. Ultimare con la farina ben setacciata. Dividere il composto in due parti e ad una aggiungere una punta di colore rosso in pasta per alimenti. Preparare in tal modo delle lingue di gatto oppure delle fettuccine  sottili nei due colori. Per ottenere un effetto a tre colori o, comunque, a reticolo colorato, fare delle fettuccine rosse sul silpat con l'apposito attrezzo. Far congelare benissimo la pasta e poi stendere sopra le fettuccine rosse uno strato di pasta bianca.
Infornare for a few minutes at 170 ° C. With suitable
coppapasta, you can carve out of the hot pasta cigarette reasons decorating favorite.


... And so the day seemed more cheerful. And this morning, the sun, so intrigued by color, piercing the sky was the terminus just tinged with blue.
But that's something .....

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