Sunday, December 5, 2010

Why Wont My Biolife Plasma Card Work?

C'è aria nuova...sa di cioccolato!

Strange how tonight has nothing new to show you.
But because in these two days was there to tinker. Quite the contrary.
some time in the kitchen as if I was not the best place in the world to spend their days. More attractive to a trip to a tropical place. More serene than a walk on the beach. More of a quiet rest on the bed with the blinds open and the sun warms my face and almost makes you fly into an unknown world.

I love being in the kitchen, especially da un pò di tempo a questa parte.

L'altro ieri ho ricevuto i miei nuovi libri. Hermé, Felder, ancora Felder, ancora Hermé, qualcosa di Ladurée e......
La magia. Un libro che sa di magia.
L'Encyclopedie du Chocolat.

Quanto mi ha parlato Big Magic Santin di F.Bau? Quanto?
"Conosci Bau?" No, Santin, no.
"Come? Non conosci Bau?"

Adesso si, lo conosco.


E' tutto il giorno che lavoro su un decoro...Prima un flop, poi un altro flop, then something is born, maybe I like it.
sent it to Rita, the sorceress La Forge de Cuisine. She has them across the sea. And do the same thing together.
Meanwhile, do not give up mica. But what do I do? It 's late. Maybe we retrying the other tomorrow.

When you open this book is like entering a place ... a sort of fairy tale "Once upon a time ...." And the only thing that enters the head is just finding the time to try to do things that are there, under the eyes. Time. Time. How long is long?

Well, yes, new things are coming. And certainly in these days of December, il mio pazientissimo blog si profumerà di tanto cioccolato.... 

Oggi è cosi tardi. E molto spesso occorre avere pazienza e cercare di tenerle a freno le cose, come avessimo in mano le briglie .....che l'abbiamo già detto, no? che c'è sempre un tempo per tutto.


A presto, allora. A presto.

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